Grafični valji

V vsakem grafičnem stroju so gumirani grafični valji, različnih dimenzij, ki morajo biti natančno izdelani, saj lahko sicer prihaja do napak pri tisku.

Eno izmed področij, na katerem smo se v našem podjetju specializirali, so gumirani grafični valji. Zaradi specifičnosti proizvodnega procesa in zelo potrebne natančnosti pri gumiranju grafičnih valjev, se lahko pohvalimo, da smo eden redkih proizvajalcev le-teh.

Grafični valji se gumirajo z gumijasto zmesjo podjetja Westland, saj smo tudi njihov uradni zastopnik za Slovenijo. Westland  je eno izmed svetovno znanih,vodilnih podjetij, ki proizvajajo valje za grafično industrijo, kakor tudi gumijaste zmesi za grafične valje.Westland

Proces pri katerem se grafični valji gumirajo, poteka po popolnoma enakem postopku kot v podjetju Westland, s čimer lahko našim strankam zagotovimo vrhunsko kakovost izdelave valjev.

V našem podjetju se lahko vaši grafični valji obnovijo, nudimo pa vam tudi nakup grafičnih valjev, pri čemer nam lahko vaše (stare, vendar tehnično brezhibne) valje vrnete po tem, ko ste jih zamenjali, mi pa vam za njih izstavimo dobropis.

V kolikor niste sigurni glede dimenzij valjev v vašem grafičnem stroju, nam javite znamko stroja ter serijsko številko in pomagali Vam bomo. V kolikor podatkov o stroju nimamo v naši bazi, je skoraj sigurno, da bodo te podatke imeli v bazi podjetja Westland.

Vsak izkušen tiskar ve, da lahko le gumirani grafični valji vrhunske kvalitete prispevajo h kvalitetnemu tisku in s tem k prepoznavnosti podjetja.