Gumirani koluti

Gumirani koluti ali gumirana kolesa lahko najdemo v skoraj vsaki proizvodnji. V našem podjetju smo gumirali ali pa v celoti izdelali že veliko kolutov za različne namene; koleščke za igralne stroje, kolesa ročnih viličarjev, kolute za pekarne, kolute transportnih trakov, kolute za brusni trak, kolute za jermenico,…

Tako kot gumirani koluti za lesno-obdelovalno industrijo, ki jih najdete med našimi standardnimi izdelki in jih imamo večino tudi na zalogi, so vam na voljo tudi gumirani koluti po vaših načrtih in željah, pa čeprav potrebujete samo en majhen kolut.

Pri opravljanju naših storitev dajemo vedno največji poudarek kvaliteti in hitrosti izvedbe. Vedno stremimo k zadovoljstvu strank, zato se glede izvedbe (namen uporabe koluta, želeni material, priporočan material,…) naše storitve posvetujemo tudi s stranko. K zadovoljstvu strank pa pripomorejo tudi vrhunski materiali, ki jih za naše stranke skrbno izbiramo.

Gumirani koluti so lahko gumirani z gumo različnih trdot za različne namene uporabe. Gumiramo pa tudi s silikonom (v primeru prisotnosti višjih temperatur) in poliuretanom (večja obstojnost, vendar manjši oprijem).

Gumirani koluti za lesno industrijo, kakor tudi vse ostali koluti se prodajajo več stotim zadovoljnim kupcem iz vse Evrope, pa tudi drugod po svetu.

 

Obnova obrabljenih kolutov

Jedra starih kolutov očistimo in nanje vulkaniziramo novo gumijasto ali PU oblogo.

Ob naročilu prosimo navedite znamko stroja in dimenzije ki jih imajo gumirani koluti (premer, širina, izvrtina, utor).

Trdote gume vam ni potrebno izbirati, saj vedno uporabimo gumo, ki je najprimernejša za namen posameznega koluta.

Na posebno željo in po predhodnem dogovoru lahko kolute obnovimo z gumo ali poliuretanom v trdoti po vaši izbiri.